FIRST, I NEED COFFEE – TCHIBO CAFISSIMO mini

March 5, 2017

Minden reggel a fiúk tündéri hivogató hangjára ébredek. Hallom, hogy szólongatnak, hogy “Anya gyere!” Szerencsére végigaludják az egész éjszakát, így összességében nem panaszkodhatom.  Kiveszem a fiúkat az ágyból, 5-10 percet még lustálkodunk együtt, majd felöltöztetem őket. Elkészítem a reggelijüket a szokásos kis kakaójukkal, megetetem a kiskutyánkat és amíg ők szépen esznek addig én gyorsan magamra veszek valami itthonias, vagy városban futkosós ruhát. Mikor a fiúk megreggeliztek, akkor kabát, cipő, sapka, sál stb. és már indulunk is az oviba, hogy Istvánkát beadjuk Botival. Utána vagy hazajövünk (általában), vagy a városba továbbindulunk Botival.

ÉS ezután következik számomra a reggel legfontosabb pillanata! Mikor mindent, mindenkit elrendeztem, akkor jöhet a KÁVÉ. Az e-mailjeimet és a nagyvilág híreit átböngészve szürcsölöm el. Naponta 2 tejeskávét szoktam inni, az elsőt ilyenkor reggel, a másodikat, pedig ebéd után, amikor a fiúk már alszanak. Akkor van számomra megint egy kis “ÉN idő”.

A legújabb Cafissimo mini készüléket próbálhattam ki a Tchibo által, melyet ebben a gyönyörű türkiz színben választottam. Nagyon egyszerű és gyors a használata. Csak víz és egy kapszula kell hozzá. Rengeteg féle ízű kávé és tea különlegesség közül választhatunk a Tchibo kínálatából. Attól függően, hogy rövidebb vagy hosszabb kávét szeretünk, egy gombnyomással elkészíthetjük azt.
Imádom ezt a készüléket, hiszen színt visz a konyhámba és szó szerint feldobja a napomat! Ti próbáltátok már?

Szép napot!
STAY UNIQUE!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *