Valentine’s Day with Fashion days

February 13, 2017

Minden családos nőnek meg kell ragadnia azokat a pillanatokat, amikor kiléphet az egyhangú, szürke hétköznapokból és újra kicsinosíthatja magát, hogy igazi nőként elbűvölje, azt a férfit aki számára a legfontosabb. Erre a Valentin-nap egy tökéletes alkalom lehet. Amíg csak ketten voltunk a Férjemmel, bármikor lehetőségünk volt arra, hogy csak MI ketten elmenjünk vacsizni, mozizni, bármit csinálni. Amióta megszületett a két kisfiúnk, azóta komoly tervezést igényel, hogy csak egy estére is kimozdulhassuk. Sokak szerint a Valentin-nap csak egy mondva csinált ünnep. Meglehet. Ám számunkra ez mégis alkalmat ad arra, hogy végre együtt legyünk. Családanyaként különösen vágyunk a Férjünk figyelmére, hogy újra meglássa bennünk a Nőt. Én igyekszem is a tőlem telhető legtöbbet megtenni azért,  hogy ez így legyen.

Anyaként is fontosnak tartom, hogy nőnek érezzem magam. Nekem már nincs szükségem arra, hogy kihívó, provokatív megjelenéssel hívjam fel magamra a figyelmet. A túl kivágott, feltűnőbb vagy rövid ruhák helyett, inkább szolídan mutatós, ízléses ruhákat preferálok, melyek kiemelik nőiességem. Egy kivillanó váll, egy átlátszó csipkés betét, egy csípőre feszülő ruhadarab így is belefér. Még egy egyszerűbb szabású ruhát is izgalmassá tehetünk piros kiegészítőkkel. Nem félek egy piros rúzzsal feldobni az összhatást. Kis odafigyeléssel megoldható, hogy megjelenésünk egyszerre legyen mértéktartó, de mégis izgalmas.

A szezon nagy trendjének számít a ruhákon lévő fodor, a csipkésbetét vagy ha a ruha ujja harang alakban végződik. Ezen romantikusabb stílusjegyek által igazán nőiesnek érezhetjük magunkat. Ezért is esett idén a választásom Valentin-napra erre a gyönyörű fekete Zee Lane fodros ruhára. Az átlátszó csipkésbetét, és a különleges ujja által még nőiesebb összhatást érhetünk el. A minőségéről is méltán ismert Coccinelle márka piros bőr borítéktáskájával és Zee Lane nyersbőr kivágott cipőjével tettem még érzékibbé a megjelenésemet. Ne feledjük, ha Valentin-nap, akkor mindenképp kell valami piros az outfitünkbe! Nekem most nagy kedvenceim a hegyes orrú és hegyes sarkú fűzős vagy kivágott cipők. Nézzetek szét és szerezzétek be Ti is a legnagyobb márkák termékeit kedvezményes áron a FASHION DAYS webshopjából! Biztos vagyok benne, hogy Te is megtalálod az Igazit!

The best photos made by ARATO VIVIEN PHOTOGRAPHY

Remélem Nektek is tetszik!/ I hope you like it!
STAY UNIQUE!

Ruha/ Dress: FASHION DAYS
Műszőrme kabát/ Black faux fur coat: FASHION DAYS
Táska/ Bag: FASHION DAYS
Cipő/ Shoes: FASHION DAYS
Karóra/ Watch: MICHAEL KORS
Gyűrűk/Rings: MICHAEL KORS
Fülbevaló/ Earring: PANDORA

+on my lip: MAC Brave Red
+ külön köszönet a csodás helyszínért a LIBERTÉ-nek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *