OFFICE GIRL

February 25, 2017

Az  Eva’s Room  meghívásos versenyt hirdetett a magyar márkák mellett elkötelezett divatbloggerek számára, melyre nagy örömömre én is meghívást kaptam. A céljuk, hogy megtalálják 2017 legjobb irodai outfitjét.

A showroomban megtalálható négy márka, az  INQ , a  Jurekka, a Leanea Jewelry és a Thinwood darabjai közül kellett összeválogatnunk egy outfitet, hogy mit visel egy igazi nagyvárosi fiatal nő, aki fontosnak tartja az igényes megjelenést és nyitott a minőségi, kisszériás dizájner termékekre.

Fotósommal, Arató Viviennel látogattunk el a csodás Eva’s Room-ba, ahol egyből megakadt a szemünk ezen a gyönyörűséges, különleges szabásvonalú INQ drapp színű gyapjú ruhán. Eköré építettem az outfit többi részét is, így tavasz közeledtével egy paszteles look-ot álmodtam meg, melyhez kiválóan passzol Leanea Jewelry rose gold fülbevalója és  Jurekka rózsaszín-szürkésbarna laptoptáskája. Szerencsére nem vagyok szemüveges, de a Thinwood üveglencsés szemüvegje által vált az összhatás még üzletasszonyosabbá! Egyik kedvenc anyagom lett! A szavazás március 8-ig tart az instagrammon. Az az összeállítás fogja elnyerni az ÉV LEGJOBB IRODAI LOOK címet, amelyik a legtöbb lájkot kapja a követő szám illetve a fotó kedvelés arányban! Remélem Nektek is tetszik a szett és az instagrammon megjelenő képeimet like-olva támogattok a versenyben! https://www.instagram.com/timetobeuniqueblog/

The best photos made by ARATO VIVIEN PHOTOGRAPHY

Remélem Nektek is tetszik!/ I hope you like it!
STAY UNIQUE!

Ruha/ Dress: INQ
Macbook táska/ Macbook case: JUREKKA
Fülbevaló/ Earring: LEANEA JEWELRY
Szemüveg/ Eyewear: THINWOOD
Kabát/ Coat: ZARA
Táska/ Bag: MASSIMO DUTTI
Cipő/ Shoes: MANGO
Karóra/ Watch: MICHAEL KORS
Gyűrűk/Rings: MICHAEL KORS

+on my lip: KYLIE COSMETICS- Candy K
+ külön köszönet a csodás helyszínért a WILD FLOWER BAR-nak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *