JOY x F&F Blogger Competition

July 17, 2016

2016-ban is keresi a Joy magazin és az F&F az ÉV DIVATBLOGGERÉT. Tavaly jelentkeztem először erre a versenyre, amikor is hatalmas meglepetésemre, az akkor 2 hetes blogomat is beválogatták a legjobb 10-be! Természetesen helyezést nem sikerült elérnem, ami abszolút nem volt meglepő, nem is bizakodtam. Mivel blogom még nincs más fél éves, így idén egy új kategóriában az ÉV FELTÖREKVŐ BLOGGEREI között indulhattam. Múlt héten jártam az F&F Showroom-jában, ahol első feladatként azt kaptunk, hogy az F&F SS’16 kollekciója közül válogassunk össze egy tetszőleges outfitet, melyről ott helyben egy profi stáb készített fotókat, és egy bemutatkozó kis videót. Itt nézhetitek meg az ott készült képet/videót és szavazhattok is: https://www.joy.hu/ff/

Versenyeken valahogy mindig egy kicsit az elegánsabb ruhák felé nyúlok (talán azért is, mert jelenleg ritkábban van olyan alkalom, hogy ilyet viselhessek), így esett a választásom erre a klasszikusabb, elegánsabb összeállításra. Nagyon tetszik ez a fehér-fekete színvilág, melynek minden darabja az F&F aktuális kínálatából van!

314A2208 314A2181

Kamaszkorom nagy kedvence volt a tetkós mintájú nyakpánt, ami most újra visszatért a divatba (choker néven) mindenféle anyag formájában. Régóta gondolkodtam is, hogy veszek magamnak egy ilyet kis kiegészítőt, de ez az ujjatlan fekete nyakpántos felső megoldotta a dolgot!

Egy fehér magas derekú nadrágot és egy ujjatlan fehér mellényt választottam. Nagyon tetszenek a részletek, az apró gombok a nadrágon és a mellényen egyaránt, melyek különösen harmonizálnak egymással.

314A2252

Ez az átlátszó táska nem igazán egy elegáns darab, inkább vízpart mellé tudnám egy nyáriasabb, bikinis szetthez elképzelni, de így felvéve valahogy mégis nagyon jól passzol hozzá, és különlegesebbé teszi az összhatást! A két pántos nude cipő pedig minden színhez, stílushoz illik. Igazi alap darab!

314A2251 314A2241 314A2151 314A2110

The best photos made by ARATO VIVIEN PHOTOGRAPHY
Hair & Makeup: Kelemen Gabriella Makeup Artist

Remélem elnyeri a tetszéseteket ez az összeállítás és szavaztok rám a következő linken/ I hope you like this elegant outfit as well and vote me on this link: https://www.joy.hu/ff/

Köszönöm, hogy támogattok!/ Thank you for your support, I really appreciate it!
STAY UNIQUE!


Fekete nyakpántos felső/ Black choker top: F&F
Magas derekú fehér nadrág/ High waisted white trousers: F&F
Ujjatlan fehér mellény/ Sleeveless white waistcoat: F&F
Táska/ Bag: F&F
Pántos szandál/ Two part heeled nude sandal: F&F
Arany nyaklánc/ Gold necklace: OREX
Napszemüveg/ Sunnies: CÉLINE
 Fülbevaló/ Earring: PANDORA

+ on my lip: MAC: Flat out Fabulous retro matte lipstick

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *