JOY x F&F Blogger Competition II

August 4, 2016

A mai összeállításomat ismét a Joy Magazin és az F&F által közösen szervezett ÉV DIVATBLOGGERE versenyre készítettem el. A második feladat témájaként a virágmintát kaptuk. Meg mondom őszintén, én nem igazán rajongok érte, így eléggé féltem ettől a feladattól. Alapvetően, ha mintákról van szó, akkor nagyon válogatós vagyok. Jelenleg a letisztultabb, mintamentes korszakomat élem, de gondolom ezt ti is látjátok!

Nem akartam semmilyen harsány, túlmintázott darabot, így esett erre a virágmintás fehér blúzra a választásom, ami szerintem szolídan elegáns. Nagyon kényelmes, az ujját akár feltűrve is viselhetjük. Munkahelyre, irodába, alkalmakra is igazán jó döntés lehet. Párosíthatjuk ceruzaszoknyával, rövidnadrággal, culotte nadrággal, fehér színe miatt bármivel jól kombinálható. Én most egy szaggatott Mom Jeans-t (nagy kedvencem) választottam a sikkesebb megjelenés érdekében.
A virágos színvilágot az F&F púderrózsaszínű táskájával, valamint egy natúr színű kényelmes magassarkújával egészítettem ki.

314A0510-Edit 314A0538-Edit 314A0775-Edit 314A0720-Edit 314A0655-Edit

The best photos made by ARATO VIVIEN PHOTOGRAPHY

Remélem elnyeri a tetszéseteket ez az összeállítás és szavaztok rám a következő linken/ I hope you like this outfit as well and vote me on this link: https://www.joy.hu/ff/

Köszönöm, hogy támogattok!/ Thank you for your support, I really appreciate it!
STAY UNIQUE!


Virágos blúz/ Blouse with flowers: F&F
Magas derekú farmer nadrág/ High waisted ripped mom jeans: ASOS
Táska/ Bag: F&F
Szandál/ Nude sandal: F&F
Napszemüveg/ Sunnies: ZAFUL
Karóra/ Watch: MICHAEL KORS Mid-Size Bradshaw MK2302
Arany nyakláncok/ Gold necklaces: PIMKIE
Fülbevaló/ Earring: PANDORA

+on my lip: Koko K matte Lip Kit by Kylie Cosmetics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *